Intervenţie dificilă la un incendiu de casă

Vineri, 27 Martie 2020Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Interventie dificila la un incendiu de casa | imaginea 1 Miercuri, 25 martie, a.c., în jurul orei 06:30, salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină în localitatea Babadag pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o casă. 8 pompieri s-au deplasat la locul evenimentului cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD.

La momentul sosirii la locul intervenției, pompierii au găsit în casă un bătrân de 87 de ani, pe care l-au preluat paramedicii care încadrează ambulanța SMURD. Bătrânul nu a fost rănit, nefiind necesar transportul lui către unitățile spitalicești.

Incendiul a fost lichidat. A fost afectată o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați. Cauza probabilă producerii incendiului a fost coșul de fum neizolat termic corespunzător față de materialele combustibile din jur. Intervenția salvatorilor a fost îngreunată de accesul dificil către locuință. Pompierii au avut de traversat un pârâu pentru a ajunge la locuință.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.