Muniţie neexplodată, descoperită în apropierea unei păduri

Miercuri, 18 Martie 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Munitie neexplodata  descoperita in apropierea unei paduri | imaginea 1 Sâmbătă, 14 martie, a.c., echipa pirotehnică din cadrul ISU Vrancea a executat o misiune în comuna Sihlea, după ce un cetățean care se afla în trecere prin apropierea pădurii a observat muniția și a sunat la 112. Au fost asanate patru proiectile, 2 proiectile perforante calibru 47 mm, 1 proiectil perforant calibru 37 mm, 1 proiectil exploziv calibru 47 mm.

Muniția a fost preluată și transportată în condiții de siguranță la depozitul special amenajat, în vederea distrugerii. Pompierii vrânceni reamintesc cetățenilor că pentru prevenirea accidentelor în cazul descoperirii de muniție neexplodată au obligația să asigure zona, fără a o atinge , deoarece aceasta prezintă încă pericol de explozie și să anunțe imediat evenimentul la numărul unic de urgență 112.

Munitie neexplodata  descoperita in apropierea unei paduri | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.