Paza bună trece primejdia rea!

Duminică, 01 Martie 2020Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Paza buna trece primejdia rea | imaginea 1 Intervențiile optime la incendii depind foarte mult de timp... Pe lângă traficul aglomerat din orașe, din păcate, întâlnim foarte des și situația prezentată în filmul postat. Oare când are cineva mai mult de pierdut? Când cedează pentru drum un metru din proprietatea sa ori când se uită cum îi ard bunurile de dincolo de gardul pe care l-a înalțat și se întreabă disperat de ce nu reușesc să ajungă pompierii cu autospecialele la locul incendiului?

Din fericire, misiunea aceasta a fost una reușită. S-a intervenit și s-au salvat casa proprietarului și alte două anexe gospodărești, înainte ca acestea să fie mistuite de foc. În film, vedeți momentul în care pompierii suceveni au trebuit să se retragă, după stingerea incendiului.

Și totuși, concluzia este că paza bună trece primejdia rea!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.