Căruţă căzută în apă, în urma surpării unui mal de lac

Marți, 07 Aprilie 2020Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Caruta cazuta in apa  in urma surparii unui mal de lac | imaginea 1 Multe dintre misiunile pompierilor sunt o luptă pentru viață. Atunci când reușesc să îi ajute pe cei care sunt în situații-limită, salvatorii simt o mulțumire sufletească, însă sunt și cazuri în care, din păcate, nu mai pot face nimic.

Așa a fost în după-amiaza zilei de vineri, 3 aprilie, a.c., în localitatea Bolintin Deal. Un apel la 112 îi alerta pentru căutarea unui bărbat care căzuse într-un lac din zona unei balastiere. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, se afla într-o căruță împreună cu nepotul său, foarte aproape de malul lacului, atunci când acesta s-a surpat, iar căruța a cazut în apă. Nepotul a reușit să sară din căruță și să meargă după ajutor.

Pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Gărzii de Intervenție Mihăilești au ajuns imediat la fața locului, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un autocamion cu remorca și o barcă. Ce aveau să constate după acțiunea de căutare cu greu poate fi descris.

Bărbatul a fost găsit fără suflare și nici calul acestuia nu a mai putut fi salvat. A fost o misiune grea. Iar tura de serviciu continuă cu alte misiuni.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.