Foc la o anexă de gospodărie, extins de la un incendiu de vegetaţie

Luni, 13 Aprilie 2020Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Foc la o anexa de gospodarie  extins de la un incendiu de vegetatie | imaginea 1 Joi, 9 aprilie, a.c., în jurul prânzului, Secția Șimleu Silvaniei și SVSU Crasna au fost solicitate să intervină la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Bănișor. Focul s-a extins de la un incendiu de vegetație al unui vecin care scăpat de sub control. Au ars magazia și material lemnos din interiorul anexei.

Cu puțin timp în urmă o altă intervenție luase sfârșit. Secția Jibou a fost solicitată să intervină la un incendiu produs de asemenea la o anexă, de data aceasta în localitatea Turbuța. Accesul forțelor de intervenție a fost îngreunat și dificil, iar trecerea pe celălalt mal s-a realizat cu bacul.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (scurtcircuit de la un conductor electric improvizat). Au ars circa 30 mp din anexă, o parte dintre bunuri și aproximativ 1 tonă de plante furajere. Două persoane vârstnice au suferit un atac de panică și au fost asistate de către un echipaj SMURD de la Jibou.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.