Incendiu de apartament dintr-un bloc de locuinţe din Satu Mare

Joi, 02 Aprilie 2020Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Incendiu de apartament dintr un bloc de locuinte din Satu Mare | imaginea 1 În după-amiaza zilei de sâmbătă, 28 martie, a.c., în jurul orei 15:00, ISU Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în interiorul unui apartament situat la parterul unui bloc de locuințe de pe strada Belșugului.

Pompierii sătmăreni s-au deplasat rapid la adresa indicată, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor. La sosirea forțelor profesioniste, întreg apartamentul și casa scării erau inundate cu fum și incendiul se manifesta într-una dintre camere.

Pompierii au reușit lichidarea rapidă a flăcărilor, astfel că incendiul nu s-a extins și la restul apartamentului. Concomitent cu intervenția pentru localizarea și stingerea incendiului, pompierii au procedat la verificarea întregului imobil pentru a se asigura că nicio persoană nu a fost intoxicată cu fum. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric la un conductor electric (prelungitor defect postat în apropierea mobilierului). În urma evenimentului au ars și s-au degradat bunuri combustibile (mobilier, textile) din camera incendiată și s-au degradat pereții din întreg apartamentul.

Incendiu de apartament dintr un bloc de locuinte din Satu Mare | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.