Incendiu de litieră, într-o zonă foarte greu accesibilă

Marți, 07 Aprilie 2020Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Incendiu de litiera  intr o zona foarte greu accesibila | imaginea 1 Un incendiu de litieră a izbucnit sâmbătă, 4 aprilie, a.c., în satul Bogata, din comuna Dofteana. Din momentul anunțării și până duminică, 5 aprilie, a.c., aproximativ 50 de pompieri militari au intervenit pentru lichidarea incendiului, ce se manifesta pe o suprafață de circa 14 hectare, într-o zonă foarte greu accesibilă.

Alături de salvatorii băcăuani, la locul evenimentului au intervenit atât voluntari din cadrul SVSU Dofteana, cât și lucrători ai Ocolului Silvic Tg. Ocna. De menționat este faptul că, pentru a veni în sprijinul forțelor de intervenție, în cursul zilei de duminică, la fața locului a acționat şi un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.