Incendiu de locuinţă, soldat cu decesul unei persoane vârstnice

Luni, 27 Aprilie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Incendiu de locuinta  soldat cu decesul unei persoane varstnice | imaginea 1 Joi, 23 aprilie, a.c., două echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Olteniţa au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii Ulmeni, pe Şoseaua Olteniţei, la numărul 109, pentru stingerea unui incendiu de locuinţă, proprietate individuală, despre care existau informaţii că nu este locuită.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta foarte violent, cu flacără deschisă şi cu degajare de fum dens la nivelul întregului imobil, existând risc de extindere a arderii şi la alte bunuri materiale aflate în imediata apropiere.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa s-au deplasat rapid la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ două ore şi 40 de minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană fără adăpost, care a aprins focul în interiorul locuinţei pentru a se încălzi, iar ulterior a adormit şi a fost surprinsă de ardere, aceasta fiind găsită carbonizată de către pompierii militari.

Pompierii militari din Olteniţa au reuşit să lichideze incendiul în limitele găsite, fiind astfel salvate bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 de lei. La locul evenimentului s-au deplasat de asemenea şase cadre poliţieneşti şi doi jandarmi.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care o persoană de sex masculin în vârstă de 60 de ani şi-a pierdut viaţa.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.