Incendiu de mase plastice și anvelope pe un teren viran din Satu Mare

Luni, 20 Aprilie 2020Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Incendiu de mase plastice si anvelope pe un teren viran din Satu Mare | imaginea 1 În cursul zilei de joi, 16 aprilie, a.c., la ora 11:00, pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe un teren viran din zona străzii Magnolia din municipiul Satu Mare. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 2500 mp, cu degajare mare de fum din cauza materialelor arse: deșeuri și componente auto (mase plastice, anvelope).

Intervenția pentru localizarea și lichidarea tuturor focarelor a durat aproximativ 3 ore, presupunând un efort susținut din partea pompierilor. Una dintre autospecialele dislocate la fața locului a asigurat alimentarea cu apă de la un operator economic din zonă, pentru că în imediata apropiere a focarului nu existau surse de apă.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă a incendiului a fost folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a provoca un incendiu. Investigațiile privind autorul/autorii au fost preluate de către organele abilitate în acest sens.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.