Incendiu fără victime, la o garsonieră din municipiul Tulcea

Sâmbătă, 25 Aprilie 2020Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Incendiu fara victime  la o garsoniera din municipiul Tulcea | imaginea 1 Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină luni, 20 aprilie, a.c., în jurul orei 19:30, pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o garsonieră din municipiul Tulcea. Pompierii s-au deplasat la locul evenimentului cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 1 autospecială de descarcerare.

În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta cu flacără deschisă. Pompierii au lichidat incendiul în limitele găsite. Din fericire, în momentul producerii evenimentului, în locuință nu erau persoane. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost determinată de o candelă uitată aprinsă. Primul sosit la locul evenimentului a fost Locotenent Frăsineanu Cristian-Marian, care locuiește în imediata apropiere (blocul de vis-a-vis). Alertat de fumul dens care ieșea pe geam, acesta s-a deplasat la locul evenimentului și a evacuat locatarii aflați pe același palier. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 25 de minute din momentul solicitării.

Incendiu fara victime  la o garsoniera din municipiul Tulcea | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.