Incendiu la un camion apicol, propagat la 2 hectare de litieră

Luni, 20 Aprilie 2020Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Incendiu la un camion apicol  propagat la 2 hectare de litiera | imaginea 1 Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină în zona localității Enisala pentru limitarea efectelor unui incendiu care a izbucnit la un camion apicol și s-a propagat și la aproximativ 2 hectare de litieră. 13 pompieri au intervenit cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. În sprijin au sosit și pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Sarichioi.

Camionul se afla în pădure în momentul izbucnirii incendiului. Văzând rapiditatea propagării incendiului, proprietarii, 2 persoane de sex masculin, au scos vehiculul din zona împădurită. Pompierii au stins incendiul după aproximativ 1 oră și 20 de minute.

Cabina, motorul și sașiul au fost salvate, camionul fiind deplasabil. Din nefericire, au ars circa 160 de stupi. Cele 2 persoane nu au suferit vătămări. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.