Intervenţie cu „greutate” a pompierilor din Ștefănești

Sâmbătă, 25 Aprilie 2020Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Interventie cu  greutate  a pompierilor din Stefanesti | imaginea 1 O intervenţie dificilă a pompierilor din Ștefănești, solicitaţi să salveze o bovină căzută într-un cămin de apă adânc de cca. un metru şi jumătate, din gospodăria unui localnic din comuna Românești, a avut loc în dimineața zilei de marţi, 21 aprilie, a.c.

Inițial, proprietarul a încercat singur să elibereze animalul din captivitate, dar eforturile lui au fost zadarnice, motiv pentru care a solicitat sprijinul pompierilor. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești.

Pompierii au legat bovina, care cântărește peste 450 de kg, cu mai multe furtunuri şi au reuşit să o scoată din captivitate. Din fericire, animalul nu a fost rănit. Intervenţia a fost deosebit de grea şi a durat circa o oră.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.