Multiple misiuni gestionate de pompierii hunedoreni în ultimele 24 de ore

Luni, 27 Aprilie 2020Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Multiple misiuni gestionate de pompierii hunedoreni in ultimele 24 de ore | imaginea 1 În ultimele 24 de ore, 19 militari ai I.S.U Hunedoara, cu 8 mijloace tehnice, au fost implicaţi în 8 misiuni de transport, spre judeţele de reşedinţă la revenirea în ţară, a persoanelor care urmează să se izoleze la domiciliu sau deplasare la centrele de carantină şi transfer al persoanelor cu Covid 19.

De asemenea, pompierii hunedoreni au realizat operaţiuni de decontaminare a personalului sau a tehnicii din dotare. Toate activitățile desfășurate la nivelul județului pentru prevenirea răspândirii virusului sunt coordonate de către Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Hunedoara.

În ultimele 24 de ore, personalul medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă al judeţului Hunedoara a efectuat 15 misiuni, cu 5 mijloace tehnice, transportul persoanelor confirmate pozitiv la infecţia cu SARS-CoV-2 la spital, deplasarea oamenilor la centre de carantină şi transportarea testelor prelevate spre clinici de specialitate din Cluj şi Timişoara.

Multiple misiuni gestionate de pompierii hunedoreni in ultimele 24 de ore | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.