Muniție descoperită de un cetățean care efectua lucrări în curtea gospodăriei

Luni, 27 Aprilie 2020Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Munitie descoperita de un cetatean care efectua lucrari in curtea gospodariei | imaginea 1 Sâmbătă, 25 aprilie, a.c., în jurul orei 12:00, ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Cpt. Dumitru Croitoru" al județului Sibiu a intervenit de urgență în municipiul Sibiu, strada Londra, pentru ridicarea unui element de muniție descoperit de un cetățean care efectua lucrări de amenajare în curtea gospodăriei.

La fața locului pirotehnicienii sibieni au efectuat cercetarea terenului, detectare, identificare, ridicare, transport și depozitare, conform OMAI 135/1015, a unui element-muniție, Lovitură Aruncător PG7V.

Atenție - În cazul în care descoperiți muniţie rămasă neexplodată:

  • Nu atingeți aceste elemente;
  • Nu le loviți sau mişcați din locul în care au fost găsite;
  • Nu încercați să le demontați componentele muniţiei sau să le depozitați în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi.

Sunați ISU sau Poliţia prin telefonul de urgenţă 112, pentru a interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente.

Munitie descoperita de un cetatean care efectua lucrari in curtea gospodariei | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.