Nu au ars nici Biblia, nici Tricolorul...

Marți, 07 Aprilie 2020Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Nu au ars nici Biblia  nici Tricolorul | imaginea 1 În viață ni se întâmplă lucruri care nu au o explicație și care ne dau de gândit. Printr-o astfel de întâmplare au trecut pompierii arădeni care, în după-amiaza zilei de vineri, 3 aprilie, a.c., au intervenit pentru stingerea unui incendiu la Biserica Ortodoxă din cartierul GAI.

Pompierii au forțat ușa, iar după pătrunderea în interior au constatat că incendiul se manifesta în apropierea altarului. După o intervenție de aproximativ o oră, incendiul a fost stins.

Ca la finalul oricărui incendiu, au început să caute elementele care au condus la izbucnirea acestuia, pentru a stabili cauza probabilă. Pe una dintre mese, pe care se aflau mai multe obiecte, era o biblie, iar în interiorul ei un tricolor. Chiar dacă tot ce se afla pe masă era puternic afectat de incendiu, atât Biblia, cât și tricolorul au scăpat ca prin minune!

Au jurat credință României, sub faldurile Drapelului de Luptă tricolor. Prin sacralizarea jurământului, s-au legat pe viață de țară. În acea zi, Detașamentul de Pompieri Arad a salvat dintr-un incendiu simbolul credinței și al speranței alături de drapelul tricolor.

Întotdeauna există speranță!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.