O familie a rămas fără acoperiș deasupra capului, în urma unui incendiu

Vineri, 10 Aprilie 2020Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

O familie a ramas fara acoperis deasupra capului  in urma unui incendiu | imaginea 1 O familie din Milcovățu a rămas fără acoperiș deasupra capului, după ce un incendiu le-a mistuit locuința. Peste patru ore a durat intervenția, iar la fața locului au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și al Gărzii de Intervenție Mihăilești pentru a reuși să mai salveze ceva din flăcări.

Intervenția a fost însă destul de dificilă, existând pericol de explozie din cauza a mai multor tuburi GPL și butelii care au fost găsite în interiorul casei. Din nefericire, în urma incendiului au ars casa în întregime și bunurile aferente acesteia: mobilier, textile, documentele personale, electronice și electrocasnice.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.