O intervenție minunată a pompierilor din Moreni în Sfânta Zi de Paște

Sâmbătă, 25 Aprilie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

O interventie minunata a pompierilor din Moreni in Sfanta Zi de Paste | imaginea 1 În seara de duminică, 19 aprilie, a.c., pompierii de la Detașamentul Moreni au fost solicitați pentru salvarea unei bovine căzută într-o groapă, în cartierul Schela Mare din municipiul Moreni. Sosiți la fața locului, salvatorii au avut în fața ochilor o imagine care le-a dat fiori. Văcuța era afundată, cu aproximativ 80% din corp, într-o groapă plină cu noroi și reziduuri petroliere.

Imediat s-au mobilizat și au trecut la acțiune. Și cum era în Sfânta Zi de Paște, totul avea să se termine cu bine, bietul animal fiind scos de pompieri din acea „capcană a morții” și predată proprietarului. Acesta le-a mulțumit din suflet salvatorilor și le-a mărturisit ceva ce i-a făcut pe toți să rămână fără cuvinte.

A fost o adevărată minune că vițica mai trăia, în condițiile în care era dispărută de aproape o săptămână, stând captivă în acele condiții groaznice, fără apă și hrană, într-o zonă foarte rar străbătută de cineva. Și totuși, în acea zi sfântă, un trecător a văzut scena și a sunat la 112, solicitând intervenția salvatorilor de la Detașamentul de Pompieri Moreni care au desăvârșit ”minunea”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.