Pui de căprioară, salvat de pompierii piteşteni dintr-un gard de fier

Luni, 13 Aprilie 2020Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Pui de caprioara  salvat de pompierii pitesteni dintr un gard de fier | imaginea 1 Vineri, 10 aprilie, a.c., pompierii piteșteni au fost solicitați să intervină într-un cartier din orașul Ștefănești la o situație de urgență puțin mai deosebită prin prisma victimei. Este vorba de un pui de căprioară care, în încercarea lui de a-și face loc printre așezările umane, s-a blocat într-un gard de fier.

Ajunși la fața locului, pompierii l-au zărit stând nemișcat, posibil sleit de puteri după atâtea încercări de eliberare nereușite, încercări care i-au provocat răni la partea inferioară a corpului. Salvatorii au tăiat gardul, reușind să extragă în siguranță bietul animal.

Acesta a primit îngrijiri de la medicul veterinar al localități, ulterior fiind eliberat în mediul natural de către pompieri, cu sprijinul șefului SVSU Ștefănești.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.