Respect, Plutonier major Alexandrescu Cristian Tomel!

Marți, 21 Aprilie 2020Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Respect  Plutonier major Alexandrescu Cristian Tomel | imaginea 1 Instinctul de salvator al Plutonierului major Alexandrescu Cristian Tomel, pompier în cadrul Detașamentului Slatina, a făcut ca sâmbătă, 18 aprilie, a.c., să vorbim despre un incendiu de anexă gospodărească, nu despre unul propagat și la locuințele învecinate.

Aflat în concediu de odihnă, în comuna Perieți, sat Măgura, Cristi nu a stat niciun moment pe gânduri și a intervenit imediat pentru localizarea unui incendiu izbucnit în zona în care locuiește, până la sosirea colegilor săi. Misiunea nu a fost deloc simplă, mai ales că în anexa gospodărească se aflau componente auto, cauciucuri și alte materiale combustibile.

La fața locului au ajuns în scurt timp și pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, iar incendiul a fost lichidat înainte să se extindă la locuințele aflate în apropiere. Cristi a demonstrat în acea zi că se poate face bine și cu „mâinile goale”, totul este să vrei și să nu rămâi indiferent la ce se întâmplă în jur!

Colegii de la ISU Olt îi adresează felicitări şi se bucură să aibă lângă ei astfel de OAMENI! Dumneavoastră, dragi cetățeni și parteneri, pompierii olteni vă doresc Sărbători fericite și un Paște liniștit, alături de cei dragi!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.