Trei incendii gestionate de pompierii sălăjeni, alături de SVSU Bălan şi SVSU Gârbou

Sâmbătă, 25 Aprilie 2020Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Trei incendii gestionate de pompierii salajeni  alaturi de SVSU Balan si SVSU Garbou | imaginea 1 Secția de Pompieri Jibou a fost solicitată să intervină la trei incendii: două în după-masa zilei de miercuri, 22 aprilie, a.c., dintre care unul la litiera pădurii de lângă localitatea Chechiș, un incendiu la vegetația uscată de pe un teren din localitatea Solomon, iar în noaptea de miercuri spre joi, 23 aprilie, a.c., la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Domnin.

Alături de pompierii jibouani, la incendiul litierei de pădure din Chechiș au intervenit SVSU Bălan și circa 30 de voluntari, iar flăcările au mistuit circa 6 ha de litieră.

Incendiul de la Solomon a mistuit circa 2 ha de vegetație uscată, iar alături de pompieri a intervenit și SVSU Gârbou.

În noaptea miercuri spre joi, 23 aprilie, a.c., Secția Jibou a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Domnin.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (efectul termic al unui cablu defect sau neizolat corespunzător). Au ars aproximativ 60 mp din acoperiș și obiecte de mobilier din interiorul imobilului, dar nu au fost înregistrate victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.