Trei subunităţi alertate simultan în urma producerii a trei incendii

Vineri, 10 Aprilie 2020Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Trei subunitati alertate simultan in urma producerii a trei incendii | imaginea 1 Duminică, 5 aprilie, a.c., în jurul orei 17:40, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, au fost anunțate 3 situații de urgență determinate de incendierea vegetaţiei uscate. Detașamentul de Pompieri Tulcea a fost solicitat în zona localității Nalbant unde au ars materiale de construcții în urma unei igienizări prin ardere.

La Turcoaia au intervenit pompierii din cadrul Secției Măcin pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată care s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați de pe marginea drumului. Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină în zona Gării Zebil, unde un incendiu de vegetație a cuprins o suprafață de aproximativ 5000 de metri pătrați.

Deși pagubele nu au fost mari, au necesitat intervenția a 27 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere. Cauza probabilă a producerii celor 3 incendii a fost focul deschis în spații deschise.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.