52 de situaţii de urgenţă, gestionate de pompierii buzoieni în 72 de ore

Luni, 11 Mai 2020Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

52 de situatii de urgenta  gestionate de pompierii buzoieni in 72 de ore | imaginea 1 În cursul ultimelor 72 ore, pompierii buzoieni au acționat pentru gestionarea a 52 de situații de urgență, cea mai mare pondere fiind reprezentată de solicitările pentru intervenția echipajelor S.M.U.R.D., în număr de 33. În afara acestor situații, salvatorii au participat la 6 intervenții ce au presupus stingerea incendiilor și 13 alte misiuni.

Duminică, 10 mai, a.c., în jurul orei 18:00, s-a primit un apel de urgență ce semnala un incendiu de vegetație uscată, lăstăriș și litieră de pădure de stejar pe raza comunei Vintilă Vodă. Primele forțe ajunse la fața locului au constatat că, de fapt, incendiul se manifesta cu ardere violentă și dezvoltare rapidă, fapt ce a dus la suplimentarea forțelor.

La misiune au participat un număr de 10 pompieri, fiind afectată o suprafață de aproximativ 10 hectare. Din cercetarea la fața locului a rezultat faptul că, cel mai probabil, incendiul a fost produs în urma acțiunii unor persoane iresponsabile.

52 de situatii de urgenta  gestionate de pompierii buzoieni in 72 de ore | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.