70 de situaţii de urgenţă, în 72 de ore

Luni, 04 Mai 2020Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

70 de situatii de urgenta  in 72 de ore | imaginea 1 În cursul ultimelor 72 de ore, pompierii buzoieni au acționat pentru gestionarea a 70 de situații de urgență, dintre care solicitări pentru intervenția echipajelor S.M.U.R.D., în număr de 46.

În afara acestor situații, salvatorii au participat la 21 de intervenții ce au presupus stingerea incendiilor, dar și 3 alte tipuri de intervenții destinate protecției comunităților, recunoașteri în teren în vederea pregătirii pentru eventuale situații de urgență în cadrul obiectivelor acestora, precum și asigurare de măsuri P.S.I, deblocări căi de acces în locuințe și alte misiuni.

Ca urmare a precipitațiilor abundente înregistrate în data de 03 mai, a.c, în urma apelurilor primite prin intermediul S.N.U.A.U. 112, pompierii buzoieni au intervenit în următoarele locații:

  • Pe strada Prutului unde a fost semnalată o inundație la un beci;
  • Pe strada Maximilian a fost semnalată o inundație la un subsol de bloc;
  • La Grădinița „Boboceii” din cartierul Micro III.

Au fost înregistrate și alte situații de urgență care au fost coordonate de către Centrul Operațional Județean, la care au intervenit societățile Urbis-Serv S.R.L. Buzău, ce au presupus degajarea a doi copaci căzuți pe carosabil, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu și strada Merișorului, dar și alte situații gestionate de Compania de Apă Buzău ce au constat în intervenția în cazul refulării de apă din canalizări (pe străzile Pasajului, Lăstunului, Orizontului, Răchitei, Viilor, Stăvilarului și altele).

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.