Explozie la o casă, în urma scăpărilor de gaze

Marți, 19 Mai 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Explozie la o casa  in urma scaparilor de gaze | imaginea 1 Pompieri vrânceni au fost solicitați să intervină vineri, 15 aprilie a.c., în jurul orei 12:10, pentru stingerea unui incendiu, la o locuinţă din comuna Vulturu, izbucnit în urma unei explozii din cauza scăpărilor de gaze, după ce un aragaz a fost uitat deschis.

La fața locului s-au deplasat 1 autospecială de stingere cu apă și spumă de la Punctul de Lucru Vulturu și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Focșani. Ajunse la locul evenimentului, forțele de intervenție, în cooperare cu SVSU Vulturu, au acţionat pentru localizarea și limitarea efectelor incendiului care se manifesta generalizat, pe o suprafață de circa 200 mp.

După aproximativ 2 ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat. În urma evenimentului au ars: acoperişul construit din lemn şi învelitoare din țiglă, pe o suprafaţă de circa 200 mp, precum şi bunuri de uz casnic aflate în interior. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.