Final de intervenție la incendiu de vegetaţie uscată, după două zile asidue

Vineri, 22 Mai 2020Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Final de interventie la incendiu de vegetatie uscata  dupa doua zile asidue | imaginea 1 După două zile de eforturi depuse de forțele angrenate în misiune, operațiunea de stingere a incendiului de vegetaţie din zona Csiszer, Gheorgheni s-a încheiat!

Marţi seara, 19 mai a.c., în jurul orei 20, la sfârșitul celei de-a doua zile de la izbucnirea incendiului de vegetație uscată, cioate, resturi de exploatare forestieră și brazi din regenerare naturală, intervenția a fost finalizată. În sprijinul pompierilor profesioniști de la Detașamentul Gheorgheni, au acționat și pompierii civili din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Lăzarea, Gheorgheni, Suseni, Remetea, Ciumani, angajați ai Ocolului Silvic Tulgheș și Composesoratului Gheorgheni, autorități locale, pentru a împiedica extinderea focarelor la fondul forestier, cărora li s-au alăturat voluntari Crucea Roșie Gheorgheni, sprijinind forțele de intervenție cu apă, mâncare și prim ajutor.

Final de interventie la incendiu de vegetatie uscata  dupa doua zile asidue | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.