Forţe unite pentru stingerea unui incendiu violent

Luni, 04 Mai 2020Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Forte unite pentru stingerea unui incendiu violent | imaginea 1 Mai multe anexe gospodărești au fost cuprinse de flăcări în Colonia 1 Mai. Sâmbătă, 2 mai, a.c., la ora 01.16, pompierii braşoveni au fost anunţaţi de izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească din satul Colonia 1 Mai.

Au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului 7 autospeciale cu apă şi spumă: 3 autospeciale de la ISU Braşov (Secţia de Pompieri Zărnești cu 2 autospeciale şi Detașamentul 1 de Pompieri Braşov cu o autospecială) şi 4 autospeciale aparţinând Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgență (SVSU Vulcan- 2 autospeciale, SVSU Cristian - 1 autospecială, SVSU Codlea - 1 autospecială).

De asemenea, până la sosirea pompierilor, cetățenii localității au acționat cu găleți și furtunuri. Se adresează mulțumiri tuturor celor care s-au luptat cu flăcările.

Incendiul s-a manifestat cu flăcări violente şi exista pericolul extinderii la casele din apropiere. S-a intervenit atât pentru stingerea incendiului, cât şi pentru protejarea caselor din apropiere. În urma incendiului nu s-au înregistrat victime.

Au ars: anexele unei locuinţe, pe o suprafaţă de 200 mp şi acoperişul casei, pe o suprafaţă de 40 mp. Din cauza căldurii dezvoltate de incendiu, la o altă casă din apropiere s-au spart mai multe geamuri. Totodată, acoperişul unei alte anexe gospodărești a ars pe o suprafaţă de 60%.

Flăcările au mai distrus şi o motocicletă, utilaje agricole, o remorcă şi două motoare electrice. Lupta pompierilor cu flăcările a durat 3 ore şi jumătate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.