Incendiu cu risc crescut într-un fost motel în care se aflau 18 butelii

Luni, 04 Mai 2020Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Incendiu cu risc crescut intr un fost motel in care se aflau 18 butelii | imaginea 1 O intervenţie de stingere a unui incendiu cu risc crescut a avut loc duminică, 3 mai, a.c., la Luncoiu de Jos, într-un fost motel în care se aflau 18 butelii. Pompierii brădeni, sosiţi rapid la construcţia în care se manifesta arderea, au acţionat prompt pentru evacuarea buteliilor încărcate cu GPL şi cu bioxid de carbon.

Încă înainte de ajungerea echipelor, un pompier brădean aflat în timpul liber, ajutat de mai mulţi localnici, a început operaţiunea de evacuare a buteliilor pentru evitarea unei deflagraţii. Concomitent cu acţiunea de evacuare a buteliilor, pompierii au acţionat cu 4 autospeciale cu capacitate mare şi medie pentru stingerea incendiului ce s-a extins la acoperişul, cu o suprafaţă de peste 250 mp, a unui fost motel cu structura P+1.

În incendiu a mai fost distrus mobilierul din 5 încăperi şi s-au degradat pereţii din rigips, ferestrele, uşile şi instalaţia electrică. Cauza probabilă generatoare a incendiului pare a fi un scurtcircuit la un conductor electric. Valoarea estimativă a pagubelor este de 80.000 de lei, iar a celor salvate de 100.000 de lei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.