Incendiu la o anexă gospodărească, propagat la casa de locuit

Vineri, 15 Mai 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Incendiu la o anexa gospodareasca  propagat la casa de locuit | imaginea 1 Miercuri, 13 mai, a.c., în jurul orei 13:30, dispeceratul inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Sărățeni. La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și doi voluntari din cadrul SVSU Sărățeni.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească. Din cauza distanței foarte mici existente între anexa cuprinsă de flăcări și celelalte imobile din apropiere, incendiul s-a propagat și la casa de locuit. Din interiorul anexei, proprietarul a evacuat o butelie de gaze, care prezenta pericol de explozie.

Incendiul a fost localizat operativ și lichidat după aproximativ o oră și jumătate. În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime, însă mai multe bunuri au fost distruse. Au ars anexa gospodărească în totalitate pe o suprafață de aproximativ 25 mp, aproximativ 2 mp din acoperișul casei, bunuri materiale aflate în interiorul anexei, articole vestimentare și actele de identitate ale proprietarului).

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la o butelie manevrată necorespunzător, care prezenta emanații de gaz inflamabil.

Incendiu la o anexa gospodareasca  propagat la casa de locuit | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.