Intervenţie de amploare la un incendiu de casă în Babadag

Vineri, 15 Mai 2020Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Interventie de amploare la un incendiu de casa in Babadag | imaginea 1 Marţi, 12 mai, a.c., în jurul orei 17:20, salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o locuință formată din P+1 din localitatea Babadag. 11 pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 echipaj SMURD s-au deplasat la locul intervenției. Ajunși în timp util, au reușit să localizeze incendiul care a cuprins etajul superior și acoperișul clădirii.

Intervenția fiind de mare amploare, s-a solicitat sprijinul Detașamentului de Pompieri Tulcea. Au fost suplimentate mijloacele și forțele cu 1 autospecială pentru salvare și lucru la înălțime de la Detașamentul de Pompieri Tulcea și 1 autospecială de primă intervenție și comandă cu încă cinci pompieri de la Stația de Pompieri Babadag.

Incendiul a fost lichidat la ora 19:45. Au ars aproximativ 180 mp acoperiș, 150 mp pod, mobilier și o cameră de la etajul superior a fost degradată. Din fericire, celelalte trei camere de la etaj și parterul clădirii nu au fost afectate și nu s-au înregistrat victime.

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost jocul copiilor cu focul.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.