Intervenţii ale pompierilor sălăjeni la multiple incendii gospodăreşti

Marți, 19 Mai 2020Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Interventii ale pompierilor salajeni la multiple incendii gospodaresti | imaginea 1 Sâmbătă după masă, 16 mai a.c., Punctul de lucru Sânmihaiu Almaşului şi Detaşamentul Zalău au fost solicitate să intervină la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Românaşi.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (efect termic de la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător). Incendiul s-a propagat la mai multe anexe, au ars circa 160 mp din acoperişul acestora şi o serie de bunuri depozitate în acestea.

Sâmbătă noaptea spre duminică, Punctul de lucru şi SVSU Sărmăşag au fost solicitate să intervină la un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Sighetu Silvaniei. Cauza probabilă de incendiu a fost efectul termic de la o ţigară aprinsă aruncată la întâmplare. Au ars aproximativ 40 mp din acoperişul anexei şi bunurile din interiorul imobilului.

Secţia de Pompieri Jibou a fost solicitată să intervină, vineri noaptea spre sâmbătă, la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Cristoţel.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (efect termic de la un conductor electric improvizat). Incendiul a afectat 5 locuinţe din cadrul imobilului şi o terasă (au ars 90 mp din acoperişul casei, terasa, 5 uşi, 8 geamuri, materiale textile, etc). Nu au fost înregistrate persoane rănite.

Interventii ale pompierilor salajeni la multiple incendii gospodaresti | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.