Locuinţă şi anexă gospodărească, devastate de incendiu

Vineri, 22 Mai 2020Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Locuinta si anexa gospodareasca  devastate de incendiu | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Tulcea a intervenit în după-amiaza zilei de luni, 18 mai a.c., în localitatea Pătlăgeanca pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o locuință. 12 salvatori au intervenit cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD.

La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul cuprinsese întreaga locuință și s-a propagat la o anexă gospodărească din apropiere, o parte din locuința învecinată și aproximativ 200 mp vegetație uscată.

Pompierii au localizat incendiul și, din fericire, nu au fost persoane rănite. Deoarece în zonă nu sunt surse de alimentare cu apă, în sprijin a fost solicitată șalupa BM a Detașamentului de Pompieri Tulcea cu un echipaj pentru alimentarea autospecialelor. După peste 3 ore de eforturi susținute din partea pompierilor incendiul a fost lichidat.

În urma incendiului au ars:

  • o casă de aproximativ 50 mp;
  • anexă gospodărească (magazie) + bunuri;
  • 40% din acoperiș și pod din cealaltă locuință în suprafață de aproximativ 90 mp.

S-a reușit limitarea incendiului la ultima locuință, fiind protejate două camere și evacuate aparate electrocasnice și mobilier. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind depozitarea jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.