Munca în echipă salvează vieţi!

Vineri, 01 Mai 2020Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Munca in echipa salveaza vieti | imaginea 1 Marţi, 28 aprilie, a.c., pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Bârlad și al Detașamentului de Pompieri Vaslui, pompierii voluntari din cadrul SVSU Bogdănița, un echipaj medical din cadrul SAJ Vaslui și un agent de poliție din cadrul IPJ Vaslui au intervenit pentru salvarea unui bărbat în vârstă de 42 ani, blocat într-o fântână din localitatea Bogdănița.

La sosirea echipajelor de intervenție, bărbatul era blocat într-o fântână la o adâncime de aproximativ 12 metri.

Prin folosirea unor utilaje specifice în astfel de misiuni și prin efortul tuturor celor implicați, după aproximativ 25 minute, victima a fost extrasă în siguranță.

Reprezentanţii ISU Vaslui mulțumesc, pe această cale, colegilor implicați în misiune din cadrul SAJ Vaslui, IPJ Vaslui, SVSU Bogdănița, cetățenilor care au oferit ajutor la fața locului și, nu în ultimul rând, colegilor lor, pentru devotamentul și efortul depus!

Totodată, se face apel la cetățeni să respecte regulile de sănătate și securitate în muncă, pentru evitarea accidentelor și a unor evenimente ce pot avea un final nefericit!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.