Persoană înecată în zona barajului din localitatea Dridu

Marți, 19 Mai 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Persoana inecata in zona barajului din localitatea Dridu | imaginea 1 Vineri, 15 mai a.c., în jurul orei 09.10, printr-un apel la 112 a fost solicitat sprijinul pompierilor, întrucât în zona barajului din localitatea Dridu, o persoană de sex masculin ar fi fost posibil înecată.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență 4 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o barcă pneumatică, o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială SMURD, încadrate cu 10 salvatori. Pentru căutarea posibilei persoane înecate, s-au început operațiunile specifice.

Căutările au continuat şi în ziua următoare, sâmbătă, 16 mai, dar fără succes. S-a acționat în zonă cu un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni cu o barcă pneumatică, un echipaj SAJ Ialomița și un echipaj de scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dealul Spirii" București - Ilfov, venit în sprijin.

Misiunea de căutare a persoanei dispărute în zona barajului din localitatea Dridu s-a încheiat duminică, 17 mai. Persoana a fost găsită, scoasă la mal și predată unui echipaj al SAJ Ialomița, care a declarat decesul.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.