Un puternic incendiu a distrus un saivan pentru ovine

Vineri, 01 Mai 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Un puternic incendiu a distrus un saivan pentru ovine | imaginea 1 Luni, 27 aprilie, a.c., în jurul orei 19.45, dispeceratul inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un saivan pentru ovine pe raza localității Platonești. La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, încadrate cu 10 pompieri.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la un adăpost pentru ovine. Au ars în totalitate un saivan construit din paiantă, acoperit cu plăci de azbociment, pe o suprafață de aproximativ 200 mp și gunoi de grajd.

În saivan nu existau animale în momentul declanșării incendiului. Incendiul a fost localizat operativ și lichidat după aproximativ două ore. Pompierii au salvat din calea flăcărilor un alt saivan de aproximativ 120 mp. Nu a existat pericol de extindere la vecinătăți. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un foc deschis în spații deschise.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.