Viţică recuperată de pompierii sireteni de pe insuliţele unui lac de acumulare

Luni, 04 Mai 2020Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Vitica recuperata de pompierii sireteni de pe insulitele unui lac de acumulare | imaginea 1 Vineri seară, 1 mai, a.c., un localnic s-a dus să-și recupereze vițica lăsată să pască pe malul lacului de acumulare de la Rogojești, de pe raza comunei Grămești. Vițica, însă, a fugit pe insulițele din lac, depărtându-se la vreo 500-600 de metri de mal, iar proprietarul nu a mai putut să o prindă, deși s-a chinuit până spre ora 1 dimineață.

Sâmbătă, 2 mai, la prima oră pe lumină, un vecin cu o barcă a încercat și el să aducă animalul la mal, chinuindu-se mai mult timp, însă și acesta fără succes. Cei doi au cerut până la urmă sprijinul pompierilor militari, iar la fața locului s-au deplasat salvatorii de la Garda de Intervenție Siret, cu o barcă pneumatică și alte accesorii necesare operațiunii de recuperare.

De această dată, operațiunea a reușit, iar vițica a fost adusă la mal, sănătoasă.

Vitica recuperata de pompierii sireteni de pe insulitele unui lac de acumulare | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.