198 de intervenții și misiuni specifice, într-un sfârşit de săptămână prelungit

Sâmbătă, 13 Iunie 2020Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

198 de interventii si misiuni specifice  intr un sfarsit de saptamana prelungit | imaginea 1 Sfârşitul de săptămână prelungit a fost un motiv de bucurie și relaxare pentru majoritatea locuitorilor județului Timiş. Însă pentru pompierii militari, a fost un weekend solicitant. În perioada 05-08 iunie a.c., pompierii timișeni au avut 198 de intervenții și misiuni specifice.

Astfel, echipajele SMURD au fost solicitate la 142 de intervenții pentru acordarea primului ajutor medical. De asemenea, pompierii au intervenit pentru stingerea unui număr de 18 incendii, au asigurat măsurile specifice la 9 accidente rutiere și alte misiuni de deblocare/salvare.

Misiunile de salvare și protecție a populației continuă, iar pompierii militari timișeni sunt la datorie în fiecare zi! Pentru a vă bucura de o săptămână în siguranță, aveți grijă de dumneavoastră și de cei dragi, respectând măsurile de protecție și apărare împotriva incendiilor și conducând prudent!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.