4 pompieri voluntari din cadrul SVSU Valea Vinului, la stingerea unui incendiu

Vineri, 05 Iunie 2020Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

4 pompieri voluntari din cadrul SVSU Valea Vinului  la stingerea unui incendiu | imaginea 1 În cursul nopții de marţi spre miercuri, 3 iunie a.c., la ora 04:28, pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la o anexă gospodărească din Valea Vinului.

La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere, cu 8 subofiţeri și 4 pompieri voluntari din cadrul SVSU Valea Vinului. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență pe o suprafață de aproximativ 70% din anexă. Concomitent cu intervenția pentru stingerea incendiului, pompierii au acționat pentru limitarea propagării acestuia la o casă de locuit aflată în imediata apropiere.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă au ars: acoperișul și construcția din lemn a anexei, o căruță, lemne de foc depozitate în anexă și aproximativ 3 tone de fân. S-au degradat 2 pereți și aproximativ 100 de plăci de azbociment.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.