A vrut să scape de purici, dar și-a incendiat adăpostul de animale

Sâmbătă, 20 Iunie 2020Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

A vrut sa scape de purici  dar si a incendiat adapostul de animale | imaginea 1 Învață din greșeala vârstnicei! Fii prudent! Un mod de dezinsecţie total greșit și ieșit din comun a fost pus în aplicare de o femeie din comuna botoșăneană Hlipiceni.

Incidentul a avut loc luni dimineața, 15 iunie a.c., când bătrâna a aprins focul în mijlocul adăpostului de animale. Flăcările s-au extins la un lambriu din PVC, apoi la podul și acoperișul construcției. Vecinii au văzut flăcările puțin înainte de ora 07.00 și au solicitat sprijin de la pompieri.

La fața locului s-au deplasat pompierii voluntari din comună, dar și un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială cu apă și spumă. Primii care au ajuns la fața locului au fost membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Hlipiceni. La sosirea forțelor de intervenție, ardea acoperișul adăpostului de animale, existând pericolul de propagare a flăcărilor la casa aflată la cca. 5 metri distanță.

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit opt pompieri militari și voluntari, pe o durată de mai puțin de jumătate de oră.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.