Alături de câțiva cetățeni inimoși, pompierii timişeni au reuşit salvarea unei vieți

Sâmbătă, 13 Iunie 2020Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Alaturi de cativa cetateni inimosi  pompierii timiseni au reusit salvarea unei vieti | imaginea 1 Uneori, viața ne supune provocărilor de tot felul. Unele pot fi depășite, iar altele ne pun la grea încercare. Pompierii nu judecă pe nimeni, însă datoria lor este să ajute, sa rămână salvatorii de vieți. Miercuri, 10 iunie a.c., în jurul orei 19:25, pompierii au primit un apel pe 112, prin care un cetățean disperat anunța că un bărbat stă întins pe calea ferată și că barierele sunt lăsate, iar trenul poate veni în orice moment.

Fiind în apropierea unității, un echipaj cu o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD, s-au îndreptat de urgență spre locul indicat. Sosiți la locul intervenției, pompierii au observat cum mai multe persoane încercau să ridice bărbatul care stătea întins pe șine. Fără să stea pe gânduri, aceștia au sărit în ajutorul cetățenilor și astfel au reușit să îndepărteze bărbatul din zona de pericol. Nici nu au reușit bine să se îndepărteze de calea ferată, când trenul a trecut zgomotos pe lângă ei.

Astăzi, acel bărbat a primit o nouă șansă la viață de la niște oameni inimoși care nu au trecut indiferenți pe lângă el. Bărbatul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Noi sperăm că el va reuși să depășească problemele care l-au adus la acest gest disperat și că se va bucura încă mulți ani de viață.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.