Asigurare de zonă în urma producerii unei defecțiuni la un branșament de gaz

Luni, 01 Iunie 2020Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Asigurare de zona in urma producerii unei defectiuni la un bransament de gaz | imaginea 1 Pompierii sătmăreni au intervenit vineri, 29 mai a.c., pentru asigurarea zonei în urma producerii unei defecțiuni la un branșament de gaz, pe strada Gheorghe Barițiu, din municipiul Satu Mare.

Branșamentul de gaz a fost fisurat de către o autoutilitară, la efectuarea unor manevre de întoarcere. Cel care a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 a fost chiar conducătorul auto care a acroșat accidental branșamentul.

La sosirea forțelor de intervenție, se semnalau scurgeri de gaze, însă alimentarea cu gaz a fost întreruptă rapid, fără a fi înregistrate efecte negative. Un echipaj de pompieri a rămas la fața locului pentru asigurarea măsurilor specifice PSI, până la remedierea defecțiunilor de către echipa de intervenții a distribuitorului de gaz.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.