Bărbat dispărut de la domiciliu, găsit decedat într-un pârâu în pădure

Duminică, 21 Iunie 2020Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Barbat disparut de la domiciliu  gasit decedat intr un parau in padure | imaginea 1 Joi, 4 iunie a.c., era anunţată dispariţia unui bărbat de la domiciliul său din Tarna Mare.

La misiunea de căutare au participat echipaje mixte de pompieri, jandarmi, polițisti, polițiști de frontieră, personal aparținând Direcției Silvice Satu Mare, SVSU Tarna Mare, SVSU Batarci, echipa Salvamont a județului Satu Mare, însumând 133 de persoane și trei echipaje canine antrenate special pentru cautare - salvare aparținând Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Satu Mare, respectiv Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare.

Întreaga misiune de căutare a fost coordonată și condusă de către prefectul județului Satu Mare, Radu Bud, în calitate de comandant al acțiunii, respectiv de către Inspectorul-şef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Someș" al județului Satu Mare, Colonel Dima Nicolae, în calitate de comandant al intervenției.

Misiunea de căutare a fost finalizată marţi, 16 iunie a.c., când, în jurul orei 13:00, trupul bărbatului dispărut a fost găsit într-un pârâu în pădure.

Barbat disparut de la domiciliu  gasit decedat intr un parau in padure | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.