Câine ţinut în lanţ, salvat în ultimul moment din calea puhoaielor

Luni, 22 Iunie 2020Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Caine tinut in lant  salvat in ultimul moment din calea puhoaielor | imaginea 1 Strigătul de ajutor al cățelului nu a fost în zadar, iar pompierii l-au salvat cu câteva momente înainte ca apa să-l depăşească!

În urma ploilor abundente, vineri, 19 iunie a.c., un baraj din zona Lugoj s-a rupt, iar patru ferme aflate în vecinătate au căzut pradă viiturii. Pompierii timişeni au intervenit să evacueze 20 de persoane, dar și câteva sute de animale. Din fericire, toți oamenii și animalele au fost salvate, iar misiunea a fost un succes.

Deviza scrisă pe uniformă, dar și în suflet, “Cu viața mea, apăr viața!”, a fost respectată cu sfințenie și în acea zi. Sute de lucrători ISU, sprijiniți de cadre MAI, vor interveni permanent în aceste zile în zonele aflate sub amenințare hidrologică și de vreme rea.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.