Cal salvat dintr-o groapă adâncă de 3 metri

Sâmbătă, 06 Iunie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Cal salvat dintr o groapa adanca de 3 metri | imaginea 1 Duminică, 31 mai a.c., la ora 16.40, un echipaj de pompieri militari din cadrul Gărzii Budeşti a fost solicitat să acţioneze pe raza localităţii, într-o gospodărie cetăţenească, pentru salvarea unui cal căzut într-o groapă cu o adâncime de aproximativ 2,5 - 3 metri.

Pompierii militari din Budeşti au intervenit pentru extragerea animalului din respectiva groapă neacoperită, folosind echipamentele de salvare, un troliu și mai multe role de furtun de tip B şi C, cu care au reușit să asigure și să extragă cabalina fară probleme deosebite.

Intervenţia pompierilor militari a durat aproximativ 40 de minute, calul fiind redat proprietarului, fără a suferi vreo vătămare. Mai trebuie menționat, de asemenea, că în misiunea de salvare a animalului a fost angrenat şi un utilaj al primăriei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.