Căţel surprins de apele revărsate, salvat de pompierii timişeni

Sâmbătă, 27 Iunie 2020Timis
Sursa Foto: Girocul văzut altfel

Catel surprins de apele revarsate  salvat de pompierii timiseni | imaginea 1 Vineri seara, 19 iunie a.c., pompierii au fost solicitați în comuna Giroc să intervină pentru salvarea unui cățel care a fost surprins de apele ce s-au revărsat și au inundat lunca Timișului. Pompierii au intervenit cu o barcă pneumatică și, în cel mai scurt timp, au reușit să scoată cățelul și să-l predea unui medic veterinar din localitate.

Zilele acestea, pompierii timişeni se confruntă cu inundații în mai multe localități din județ. Pompierii au fost solicitați la sute de intervenții și au intervenit pentru salvarea a zeci de persoane și animale. Dar, indiferent de câte solicitări vor avea, prioritatea lor rămâne salvarea vieților oamenilor și animalelor și protejarea bunurilor, pe cât este posibil.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.