Căţeluşi salvaţi din fântâni dezafectate

Sâmbătă, 27 Iunie 2020Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Catelusi salvati din fantani dezafectate | imaginea 1 Ziua de luni, 22 iunie a.c., a fost ziua dedicată salvării necuvântătoarelor pentru pompierii de la Roata de Jos. Salvatorii au încheiat o nouă misiune, de data aceasta în localitatea Mârșa. Nu se știe cum a ajuns cățelușul în fântâna din imagine, dar cu siguranţă a avut noroc cu cel care l-a auzit și i-a chemat pe pompieri în ajutor.

În câteva minute, aceştia au reușit să-l scoată din fântâna dezafectată, adâncă de 8 m. Pentru că l-a îndrăgit de cum l-a văzut, domnul care a contribuit la salvarea sa l-a și adoptat, pe loc.

O altă misiune de salvare, tot a unui căţel, a avut loc în localitatea Goleasca. Foarte speriat, dar blând. Așa era cățelul scos de pompierii giurgiuveni dintr-o fântână dezafectată.

Mai mulți copii care se jucau în zona casei au auzit lătratul cățelului și au strigat după ajutor. Pompierii au reușit să-l scoată din fântâna adâncă de aproape 4 m, după ce au improvizat un laț. Acesta este cel de-al doilea caz de salvare a animalelor din ultimele zile, după ce sâmbătă pompierii au scos un cal din râul Argeș.

Catelusi salvati din fantani dezafectate | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.