Incendiu devastator la două hale din Bucureşti

Sâmbătă, 06 Iunie 2020Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Incendiu devastator la doua hale din Bucuresti | imaginea 1 Duminică, 31 mai a.c., pompierii bucureşteni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la două hale pe bulevardul Metalurgiei. Incendiul se manifesta cu degajări mari de fum și flacără violentă, pe o suprafață de aproximativ 1000 mp. La fața locului au fost prezente 24 de autospeciale, trei autoscări, descarcerare și trei ambulanţe SMURD. A fost emisă și avertizare Ro Alert cu privire la această intervenție.

Incendiul a fost localizat şi s-au verificat spaţiile interioare. Nu au fost persoane rănite. În jurul orei 03:00, incendiul a fost, în cele din urmă, lichidat. Pe durata nopţii au rămas la faţa locului, în supraveghere, 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială pentru descarcerare și 1 ambulanţă SMURD.

În prezent se desfășoară activități pentru cercetarea cauzelor probabile de producere a incendiului.

Incendiul produs în cartierul Berceni, cel mai puternic din ultimele luni, a scos din nou la lumină spiritul de echipă pe care îl au pompierii ISU B-IF. În foarte scurt timp după anunțul de incendiu, autospecialele de la 3 unități de pompieri goneau spre zona de sud a orașului, unde se observa deja o coloană de fum negru. Concomitent se prealertau alte și alte resurse, semn că incendiul se dezvolta extrem de repede și pe o suprafață ridicată. Urma să fie o intervenție de lungă durată.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov mulţumesc tuturor celor care au acționat pentru stingere, cu implicare, curaj și devotament, ca de fiecare dată!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.