Incendiu generalizat la o casă din judeţul Dâmboviţa

Luni, 08 Iunie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Incendiu generalizat la o casa din judetul Dambovita | imaginea 1 Miercuri, 3 iunie a.c., în jurul orei 21:31, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost alertați și au intervenit cu două autospeciale de intervenție pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din comuna Bucșani, sat Hăbeni.

Sosiți la locul evenimentului, salvatorii au găsit incendiul generalizat la toată locuința. Au ars acoperișul casei pe o suprafață de circa 60 mp, mobilierul din 3 camere, materiale textile, și au fost deteriorate mai multe aparate electrocasnice.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit că focul deschis – crearea intenționată sau din culpă a condițiilor de a genera incendiul, este cauza probabilă a producerii evenimentului.

Incendiu generalizat la o casa din judetul Dambovita | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.