Incendiu la un adăpost de animale şi la depozitul de furaje

Luni, 08 Iunie 2020Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Incendiu la un adapost de animale si la depozitul de furaje | imaginea 1 Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 6 iunie a.c., în jurul orei 10:30, pentru limitarea efectelor unui incendiu ce se manifesta la un adăpost de animale în zona localității Somova. La fața locului s-au deplasat, inițial, 14 pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. După executarea recunoașterii, au fost solicitate în sprijin încă 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 2000 m² și a cuprins adăpostul de animale și depozitul de furaje. Din fericire, nu au fost persoane rănite și nici animale surprinse în adăpost. Pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, pompierii militari au acționat peste 4 ore și jumătate.

Au ars depozitul de furaje cu aproximativ 1000 baloți, adăpostul de animale, anexe învecinate. A fost protejată și salvată locuința îngrijitorilor de animale. În sprijinul pompierilor, a participat SVSU Somova cu un utilaj buldoexcavator. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost fumatul în locuri nepermise.

Incendiu la un adapost de animale si la depozitul de furaje | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.