Intervenţiile pompierilor ieşeni în ultimele 24 de ore

Luni, 08 Iunie 2020Iasi
Sursa Foto: Ilinca Nazarie

Interventiile pompierilor ieseni in ultimele 24 de ore | imaginea 1 În perioada 04 – 05 iunie a.c., pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihail Grigore Sturdza” al județului Iaşi au intervenit la următoarele misiuni:

Intervenţii/misiuni

În data de 04 iunie, ora 12:20, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în localitatea Mirosloveşti, comuna Mirosloveşti, judeţul Iași pentru degajarea unei persoane decedate, de sex masculin, aproximativ 79 ani, dintr-un lac.

În data de 04 iunie, ora 14:38, Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi a intervenit în municipiul Iaşi, strada Garabet Ibrăileanu, pentru salvarea a cinci feline dintr-un canal tehnologic.

În data de 04 iunie, ora 17:20, Detaşamentul 2 de Pompieri Iaşi a executat o misiune de verificare a cortului de triaj de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Județean de Urgențe „Sf. Spiridon” Iași.

În data de 04 iunie, ora 17:50, Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi a intervenit în municipiul Iaşi, strada Lascăr Catargi, pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil.

În data de 04 iunie, Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi a executat cinci recunoaşteri în teren la obiective economice din unităţile administrativ teritoriale din Valea Lupului şi Leţcani, judeţul Iaşi.

În data de 04 iunie, ora 20:33, Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în localitatea Valea Lupului, comuna Valea Lupului, judeţul Iaşi, pentru deblocarea uşii unui apartament.

Intervenții pentru acordarea asistenței medicale de urgență, prim ajutor calificat

Echipajele SMURD au intervenit la 36 de cazuri medicale.

Alte misiuni

În data de 04 iunie, echipajul C.B.R.N. din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași a executat 5 misiuni de decontaminare a autospecialelor, echipamentelor specifice și a personalului echipajelor I.S.U.J. Iași.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.