Minor de 14 ani, înecat într-un lac format pe locul unei foste balastiere

Miercuri, 17 Iunie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Minor de 14 ani  inecat intr un lac format pe locul unei foste balastiere | imaginea 1 Sâmbătă, 13 iunie a.c., în jurul orei 15:00, pompierii de la Garda de Intervenție Potlogi au fost solicitaţi pentru căutarea unui minor de 14 ani, posibil înecat, într-un lac format pe locul unei foste balastiere din Poiana de Jos.

La locul evenimentului au fost mobilizate mai multe echipaje de căutare - salvare, 15 pompieri, o autospecială de intervenție și ambulanța SMURD de la Garda Potlogi, 2 echipaje cu 2 bărci pneumatice de la Detașamentul de Pompieri Târgoviște și un echipaj cu medic de la SAJ Dâmbovița.

Având în vedere suprafața mare a acumulării de apă și adâncimea acesteia, de cca. 6 m, a fost solicitat și un echipaj de scafandri de la ISU Olt. În jurul orei 18:40, scafandrii au scos corpul copilului înecat. Acesta a fost predat echipajului medical de pe ambulanța SAJ. Din nefericire, copilul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul în jurul orei 19:10.

Minor de 14 ani  inecat intr un lac format pe locul unei foste balastiere | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.